Mars-tilbud!

Dette blir første og siste gang jeg kommer med et slikt tilbud, så det er bare å hive seg rundt her! I mars setter jeg av en del arbeidstimer til fotografering i Verdal. Du får 1,5 timer fotografering OG 5 tilsendte høyoppløselige bildefiler for 1500,-

Familiebilder

Konfirmasjonsbilder

Barnebilder

Kjærestebilder

Profilbilder

For å sette prisen litt i perspektiv, så har jeg noen sammenligninger: for 1500 kroner får du et par jeans til ok kvalitet. De bruker du i en måned, før du går lei av dem. For 1500 kroner får du en natt i fyllearresten. Jeg garanterer at en fotografering med meg er mye kosligere. For 1500 kroner får du et støttemedlemskap på 3t i noen måneder. Vi kan alle innrømme at det har skjedd. For 1500 kroner får du 1/4 iPhone, med et normalt abonnement.

For 1500 kroner får du en fotografering på 1,5 timer, enten i studio eller ute på location, og 5 ferdig behandlede bilder klare for å legges på nett, eller printes, enten hjemme eller hos en fotoforhandler. Dette er et one-time-offer, så send en mail til martinelesk@gmail.com med ønsket dato og tidspunkt, før det fylles opp 🙂 sjekk ut http://www.martinelein.com eller http://meatine.deviantart.com/ for å se flere bilder.

Translation:

giving a march-offer in Verdal with 1,5 hours photo-shoot and 5 photo-files for 1500 NOK. This is a one-time-offer, and it will not happen again, so send an email to martinelesk@gmail.com for booking.

Reklamer


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s