A little piece of hell

Man har ikke rørt seg før man har syklet i åtte timer i strekk. Note to self: tenk skikkelig over ting du melder deg frivillig til!

Jeg har altså i hele dag, fra klokka 10-18 syklet rundt i Trondheim sentrum på en av to eksisterende promosykler for trondheim smart city. Formålet er å skape litt blest og interesse rundt en miljøkampanje som Trondheim kommune, Belona og Siemens har satt i gang på trondheimsmartcity.no

De første seks timene gikk nokså glatt for seg. Masse hyggelige kommentarer og folk som likte syklene. De to siste timene var hardere. Det begynte å regne. Vi hadde bare såvidt en jakke og et regnkep som ikke helt fungerte som det burde. Vi oppdaget på tur opp mot Lade, hvor syklene skulle oppbevares at slike lokomotiv uten gir er harde i svak helning oppåver. Etter å ha slitt oss opp den første oppåverbakken tenkte vi at vi skulle være lure. Vi tok en snarvei, som slett ikke var snar, og endte mer eller mindre i bunnen av en undergang, hvor reklameplakaten ikke kom under. Sykkelmonstret måtte derfor dyttes opp igjen, og vi måtte ta den lange veien rundt.

Alt i alt en okei opplevelse. Vi tjente noen kroner, og hjalp et godt formål. Energisparing er tross alt viktig. Eller hva?

Reklamer


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s